Afbeelding
(Foto: )

Koffie in je 'Friese' Moerstaal

HEEMSKERK - Gezellig een dagje op stap met ze, ze op de koffie uitnodigen of een optreden laten bijwonen in één van de woonzorgcentra van ViVa! Zorggroep in Heemskerk. Dat is wat Gouden Dagen doet voor ouderen in Heemskerk, naast het vervullen van hun wensen.

Na het succes van de eerste "Koffie in je Moerstaal" organiseert Gouden Dagen en Welschap Welzijn dit project wederom op 26 maart. We willen hiervoor iedereen uitnodigen die geboren is of gewoond heeft in Friesland. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers kunt u met andere Friesen kennismaken. Van 10.00 tot 11.30 uur bent u van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Plaats: Jansheeren, Maltezerplein.

U kunt zich hiervoor opgeven bij Karin Koks, Welschap Welzijn via telefoonnummer 06-19965444 (di t/m do) of via de mail: karin.koks@welschap.nl.

Mevrouw Bos wil graag dat de kok in Westerheem een keer voor haar Indisch gaat koken. Uiteraard gaan wij dit regelen. Mevrouw Bos gaat samen met de kok een menu samenstellen, een heerlijke driegangenmenu. Dit driegangenmenu wordt het Themamenu voor de maand april. U kunt meegenieten van dit Indisch Themamenu op 2 april in Westerheem. Vanaf 9 maart t/m 28 maart kunt u zich hiervoor opgeven bij de gastvrouw van Westerheem, telefoonnr. 088-9957252. Kosten voor dit menu zijn € 25,50. Dit is inclusief 2 drankjes en een kopje koffie/thee.

Heeft u een wens? Aarzelt u dan niet en hang deze in één van de wensbomen van Gouden Dagen Heemskerk. De wensbomen kunt u vinden op alle locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk en in het gezondheidscentrum op het Maltezerplein.