Volop lentevoordeel bij aankoop van een Renault en gratis het prachtige boek 'Formule 1 Grand Prix Zandvoort 1948-2020'.
Volop lentevoordeel bij aankoop van een Renault en gratis het prachtige boek 'Formule 1 Grand Prix Zandvoort 1948-2020'. (Foto: Rodi Media/DE)

Lentevoordeel bij Auto Drogtrop

Boekje over historie 'Formule 1 Grand Prix Zandvoort 1948-2020'

"Volop lentevoordeel bij Auto Drogtrop", opent verkoopadviseur Rob Liefting zijn relaas. Hiermee benadrukt hij enthousiast de mogelijkheden voor de rijgrage consument om te profiteren van extreem voordeel bij aankoop van een aantal actuele Renault modellen.

Liefting, gepokt en gemazeld in de autobranche en met veel ervaring in de verkoop, noemt de roemt graag het lenteaanbod. "Beslist vermeldenswaard is, dat wij de volgende nieuwe modellen volledig rijklaar afleveren tegen een extreem scherpe prijs. In voorraad hebben wij elf Renault Twingo's (€ 12.950,-), acht Renault Clio's (€ 18.995,-), negen Estate Limted editions van de Renault Clio € 18.995,-), 12 Renault Captur's (vanaf € 21.220,- en gratis met automaat) en vier Renault Kadjar's (vanaf € 27.490,- met € 4.000,- lentevoordeel). Vanzelfsprekend geldt het principe: wie het eerst komt..." En: "Voor iedere koper ligt het naslagwerk 'Formule 1 Grand Prix Zandvoort 1948-2020' klaar; een uniek boek t.w.v. € 35,- over de geschiedenis van de racesport op het hoogste niveau in de Noord-Hollandse badplaats." Auto Drogtrop is in Kennemerland en uitgebreide omgeving meer dan een begrip. Kernwaarden als service en kwaliteit zijn een vanzelfsprekendheid, maar vooral de laagdrempeligheid spreekt de klanten volgens Liefting aan. En dat vertaalt zich niet alleen in een toeloop voor nieuwe auto's, maar ook voor occasions. Liefting: "Zowel jonge personenauto's als bedrijfswagens worden door ons 'als nieuw' afgeleverd. Het aanbod daarin is groot." Voor onderhoud kunnen niet alles Renault rijders, maar ook andere autobezitters bij Auto Drogtrop terecht. Liefting vervolgt: "Onze werkplaats is ingericht voor onderhoud aan alle merken. Onze ervaren monteurs zijn hiervoor opgeleid en hebben hierin veel kennis van zaken." After sales tot slot is van groot belang om de klanten tot volle tevredenheid te stellen. Zij kunnen via het klantenportaal op de hoogte blijven van nuttige en praktische zaken rondom de eigen auto door in te loggen middels een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Zo horen klanten tijdig wanneer de garantie verloopt en worden zij attent gemaakt op een eventuele APK-keuring. Auto Drogtrop, Rijksstraatweg 26, Heemskerk, tel. 0251-227475, www.drogtrop.nl