Vertrek Donny van den Berg bij Liberaal Heemskerk

HEEMSKERK - De afgelopen tijd heeft u waarschijnlijk wel voorbij zien komen dat de heer Van den Berg onze partij heeft verlaten. Om wat meer openheid van zaken te geven, maar toch respect te tonen richting ons collega-raadslid, geven wij in deze openbare mededeling alleen de hoofd lijnen weer. Mocht u toch nog vragen hebben of meer duidelijkheid willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het vertrek van de heer Van den Berg heeft betrekking op een integriteitskwestie waar hij direct bij betrokken was. Daarnaast kwam hij enkele gemaakte afspraken binnen de partij niet na.

'Wij betreuren hoe het allemaal gelopen is'

Een eerder gepland gesprek met hem over de gang van zaken en toekomstige aspiraties heeft niet plaats kunnen vinden. Een nieuwe deadline werd gesteld maar ook deze afspraak heeft niet plaats gevonden omdat de heer Van den Berg eenzijdig besloten heeft de partij te verlaten om in eerste instantie zelfstandig verder te gaan in de raad. ''Wij betreuren hoe het allemaal gelopen is, maar we wensen de heer Van den Berg succes om Heemskerk bij te staan als raadslid'', aldus Mark de Huu en Ineke Jansen namens het bestuur en fractie van Liberaal Heemskerk.