Afbeelding
(Foto: Heleen Vink)

'Methode Van Dixhoorn'

REGIO - In de Trouw van afgelopen 6 juni adviseren longarts Stijn Mol (gepromoveerd op COPD) en fysiotherapeut Carel van Wetering, beiden werkzaam in het Maxima Medisch Centrum in Eindhoven, op zoek te gaan naar een ademspecialist in de regio. De “Methode Van Dixhoorn”, een bekende adem- en ontspanningsmethode is volgens hen een goed keurmerk (Trouw, Daan Borrel).

Adem- en ontspanningstherapie in Beverwijk

Trudi Duin is een geregistreerd adem- en ontspanningstherapeut volgens de “Methode Van Dixhoorn” met ruim 20 jaar ervaring.

Waarom de Methode Van Dixhoorn? Vaak zien we bij benauwdheid, om welke reden dan ook, dat er veel spanning in de borstkas, schouders of zelfs soms in het hele lichaam zit, wat het volle makkelijke ademen tegenwerkt en men benauwder is, dan nodig is.

Technieken

Bij de methode Van Dixhoorn leert u door middel van adem- en ontspanningstechnieken of zachte manipulatieve technieken weer in contact te komen met een moeiteloos functioneel adempatroon, zodat u weer meer vertrouwen krijgt in het ademen.

En het ademen dus als vanzelf en beter gaat. De praktijk voor de adem- en ontspanningstherapie bevindt zich op de Dellaertlaan 6A in Beverwijk. U kunt Trudi voor het maken van een afspraak of voor meer informatie bereiken via 06-53692768 of 0251-374522 of haar mailen via info@duinergonomie.nl.

Afhankelijk

De behandelingen worden afhankelijk van hoe men aanvullend verzekerd is, vergoed. Kijkt u voor meer informatie op: www.vandixhoornvereniging.nl en www.duinergonomie.nl.