Afbeelding
(Foto: )

'De versterkers' Heemskerk zijn altijd welkom

HEEMSKERK - Vrijwilligers. Daar zijn er heel veel van in Heemskerk. Geweldig. Maar bovenal: zij doen het graag, om mensen, jong, ouder, verder te helpen. Eerlijk, zonder winstoogmerk, voor een samenleving met hoofdletters.

Steunpunt Vrijwilligers Heemskerk kan hulp gebruiken

Wat zoekt het Steunpunt Vrijwilligers Heemskerk? Mensen die -startende- vrijwilligers (nog verder) op weg helpen. Jong én oud. Uw kennis, uw talent, uw ervaring. Versterkers die anderen nog wat sterker in hun vrijwillige inzet maken. En waar clubs, verenigingen, organisaties óók weer wat sterker van worden.

Wat houdt dat in? Welke kennis, talent, ervaring heeft u? Zou u daar andere mensen in willen helpen te versterken? Uw kennis delen? Opgedaan als vrijwilliger en/of beroepsmatig? En kunt u dat goed overbrengen? Bijvoorbeeld via een bijeenkomst? Een workshop? Een kleine training? En mensen bagage meegeven die zij bij hun (nieuwe) vrijwilligerswerk mee kunnen nemen?
Voorbeelden? Een penningmeester, een activiteitenbegeleider ouderen/kinderen/jongeren, een werver van vrijwilligers, een eindredacteur van het clubblad, hoe organiseer ik een buurtactiviteit.

Neem vrijblijvend contact met Welschap. U krijgt dan meer informatie over de inhoud van dit plan.
Tel. 0251-731700 (Henk Huisman) of mail svhinfo@welschap.nl.