Je bent zo jong als je je voelt en nooit te oud om te leren. Dat zijn de belangrijkste basisprincipes van het Walking Football, een voetbalvorm voor 55-plussers
Je bent zo jong als je je voelt en nooit te oud om te leren. Dat zijn de belangrijkste basisprincipes van het Walking Football, een voetbalvorm voor 55-plussers (Foto: Aangeleverd)

Een partijtje Oldstars Walking Football

BEVERWIJK - Je bent zo jong als je je voelt en nooit te oud om te leren. Dat zijn de belangrijkste basisprincipes van het Walking Football, een voetbalvorm voor 55-plussers die op hun oude dag nog ouderwets tegen een balletje willen trappen....

Heerlijk ontspannen voor sportieve 55-plussers

Door mee te doen aan Walking Football kun je een leven lang gewoon blijven voetballen en kun je tot in lengte van jaren genieten van je voetbalcarrière.

voetbalvorm

Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend.

Geen slidings

Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Daarnaast staat uiteraard het plezier voorop. Voor iedereen vanaf 55 jaar, in het bezit van enige voetbalkwaliteiten, is deelnemen mogelijk. Opgeven kan bij Simon Rumping (06 - 130 527 50).

Verboden te rennen, dit is WALKING FOOTBALL!

Het Walking Football vindt tijdens het seizoen op iedere donderdagmiddag vanaf 13:00 uur plaats op het complex van Jong Hercules onder auspiciën van sv Beverwijk en de Stichting Welzijn Beverwijk. Kom gewoon eens langs en kijk of het iets voor je is.

Spelregels

Alle spelregels van het Oldstars Walking Football zijn simpel en via de volgende link te raadplegen: https://oldstars.nl/wp-content/uploads/2019/09/OldStars-walking-football- spelregeldocument.pdf.

Na afloop is er gelegenheid tot douchen en het samen drinken van een kopje koffie.