'Kees Jongert' organiseert imet de gemeenten Beverwijk en Heemskerk, een kennismakingscursus schaatsen voor de basisscholen.
'Kees Jongert' organiseert imet de gemeenten Beverwijk en Heemskerk, een kennismakingscursus schaatsen voor de basisscholen. Foto: website IJsclub Kees Jongert

Schaatsen voor basisscholen

HEEMSKERK - IJsclub Kees Jongert organiseert met de gemeenten Beverwijk en Heemskerk, een kennismakingscursus schaatsen voor de basisscholen van Beverwijk en Heemskerk voor de groepen 4,5, 6, 7 en 8. Locatie: Kennemer kunstijsbaan te Haarlem. De cursus duurt 10 zaterdagochtenden en begint zaterdag 26 september. De lessen worden gegeven door instructeurs van Kees Jongert, vanaf 09:25 uur en duren een uur. Kosten 56 euro inclusief toegang. Afhalen abonnement en schaatsenkeuring is op zaterdag 19 september in het clubhuis Heemskerk van 13.30 tot 15.00 uur. Aanmelden vóór 17 september: keesjongertschoolschaatsen@ziggo.nl Met naam, adres, geboortedatum, telefoon en de basisschool en groep van uw kind. Direct aanmelden kan ook: www.ijsclubkeesjongert.nl/jeugd-schoolschaatsen.