Deze twee dagen staan in het teken van de “Kom mee naar Buitendag”.
Deze twee dagen staan in het teken van de “Kom mee naar Buitendag”. Foto: Aangeleverd

Leuke dagen met 'Gouden Dagen Heemskerk'

HEEMSKERK - De bewoners van Sint Agnes van ViVa! Zorggroep kunnen terugkijken op twee leuke dagen in augustus. Deze twee dagen stonden in het teken van de “Kom mee naar Buitendag”.

Na een rondje dorp liepen de bewoners en vrijwilligers richting Pannenkoekenrestaurant De Waterakkers voor een heerlijke pannenkoekenlunch. Via het Steenstrapark vervolgden ze de weg terug naar Sint Agnes. De sfeer was gezellig. “Ik heb een hele leuke dag gehad” was de reactie van een bewoner. Dank hiervoor ook aan De Waterakkers voor hun gedeeltelijke sponsoring.

Een wens die we al uit de wensboom hadden gehaald, maar niet meer mochten vervullen vanwege de Corona, was die van mevrouw Bos uit Westerheem. Zij wil dolgraag dat de koks in Westerheem Indisch gaan koken. In overleg met mevrouw Bos hebben we besloten om haar wens te vervullen als luxe menu, waarbij zij mag aangeven wat er op het menu komt te staan.

Luxe menu

Onder andere Westerheem organiseert maandelijks een luxe menu. Een heerlijk driegangenmenu waarvoor alle ouderen zich kunnen inschrijven. Het luxe menu van mevrouw Bos zal in oktober gaan plaatsvinden. Een datum volgt binnenkort.

VIP-tafel

We gaan ook weer starten met de VIP-tafel van Gouden Dagen. Op 17 september kunt u in Westerheem komen genieten van de bekende film Casablanca uit 1942 met in de hoofdrol Humphrey Bogart en Ingrid Bergman. Wilt u hierbij aanwezig zijn, dan kunt u zich aanmelden bij Jolanda van Dam via telefoonnummer 088-9957253 of mail: j.vandam@vivazorggroep.nl.

Afbeelding