Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Frans Pekel uit Beverwijk 22 kilo kwijt!

Velserbroek – Overgewicht is slecht voor de gezondheid, vooral buik vet is erg gevaarlijk. Vanwege corona is dat buikje een nog grotere zorg. Daarnaast hebben mensen met obesitas vaak aandoeningen aan de luchtwegen en komen diabetes type 2 en hart- en vaatziekten vaker voor. Het kan er allemaal aan bijdragen dat mensen met overgewicht die het virus oplopen, zieker worden en moeilijker herstellen.

Vet verdwijnt definitief

Zeker in deze coronatijd zijn veel mensen zwaarder geworden. Dan is een extra zetje in de rug zeer welkom, zeker als dat op een heel veilige ontspannende manier kan gebeuren! De studio is helemaal ingericht volgens de richtlijnen van de RIVM. Frans Pekel uit Beverwijk is superblij, 24 kilo kwijt, ik voel mij een ander mens!

Vet bevriezen is vet verliezen! De oplossing tegen vet voor mannen en vrouwen. Met een blijvend resultaat, zonder operatie, pijnloos, veilig en effectief. Het is geweldig dat we al zoveel mensen hebben kunnen helpen om van hun overgewicht af te komen. ,,Vooral de erkenning van de internist van het ziekenhuis, is fantastisch’’, zegt Annet van Afslankstudio Velserbroek. ,,Hij zei: wat jullie presteren is ons in een paar jaar niet gelukt.’’ Annet is superblij met deze mooie erkenning vanuit het ziekenhuis. Al die jaren is de studio de nummer 1 op afslankgebied, de allernieuwste apparaten, geen wachttijden en voor iedereen vrijblijvend advies en steun om het juiste eindresultaat te halen.

Benieuwd naar de allernieuwste afslankmethodes? Breng dan een vrijblijvend bezoek aan Beauty & Afslankstudio Velserbroek aan de Klompenmakerstraat 7. Voor meer informatie: 023- 5490556 www.afslankstudiovelserbroek.nl.

Afbeelding