Mevrouw Moerel op de duofiets.
Mevrouw Moerel op de duofiets. Foto: Aangeleverd

Mevrouw Moerel met duofiets door duinen

HEEMSKERK - Woensdag 16 september ging de wens van mevrouw Moerel in vervulling. Zij wilde met de duofiets door de duinen fietsen. Vrijwilliger Bob ging met haar mee. Bij Johanna’s Hof zijn ze gestopt voor een hapje en een drankje. Mevrouw Moerel heeft genoten van de natuur en van deze middag.

Op 17 september hadden we onze VIP-tafel in Westerheem staan. Dit keer niet voor een optreden, maar voor de wereldberoemde film Casablanca. De speciale gasten hebben een gezellige filmmiddag gehad.

Op 27 september zet Gouden Dagen de VIP-tafel wederom in Westerheem. U, als zelfstandig wonende ouder kunt als speciale gast van Gouden Dagen komen genieten van het optreden; ‘Monique zingt’. Met ‘Monique zingt’ kunt u luisteren en meezingen met oude bekende Nederlandstalige liedjes. Deze middag start om 14.30 uur.

Wilt u zich opgeven voor de VIP-tafel op 27 september, dan kunt u dat doen bij Jolanda van Dam via telefoonnummer 088-9957253 of via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl.

In de ochtend op 17 september organiseerden we ook ons Buurtbakkie. Deze keer stonden we in Beijerlust. Helaas was de belangstelling niet groot, maar desondanks hebben we wel heel gezellig zitten kletsen met de paar buurtbewoners die bij ons op de koffie kwamen.

Vrijdag 25 september gaat Gouden Dagen op de locatie Sint Agnes van ViVa! Zorggroep de landelijke Burendag meevieren. Hoofddoel van deze dag is de tuin opknappen; dat wil zeggen een pergola maken, nieuwe beplanting erin, de hekken verwijderen, een tegelpad aanleggen en een tuinbank opknappen. Daarnaast worden er binnen ook enkele muren geschilderd. Een klus die eigenlijk bedoeld was voor NLDoet, maar niet door kon gaan vanwege de corona lockdown. Uiteraard gaan we er een hele gezellige dag van maken.

Samen met Welschap Welzijn organiseren we op woensdag 30 september “Koffie in je Moerstaal”. Dit keer is Friesland aan de beurt. We gaan gezellig met elkaar in het Fries ‘kofje drinke’ in de Jansheeren. Tijd: van 10.30 tot 12.00 uur. U bent van harte Wolkom!

Opgeven kan bij Karin Kok via telefoonnummer 06-199 654 44, via de mail karin.koks@welschap.nl of bij Jolanda van Dam.