Resort Bad Boekelo.
Resort Bad Boekelo. Foto: aangeleverd

Genieten van échte Twentse gastvrijheid

Midden in Twente in de nabije omgeving van Enschede vindt u het meest complete hotel van Nederland: Resort Bad Boekelo. Dit familiehotel heeft alles in huis voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Het hotel beschikt over vele faciliteiten zoals een zwembad, sauna, bowlingbaan en een wellness centrum. En van al deze faciliteiten (m.u.v. het wellness centrum) mag u als gast gratis gebruik maken! Bij het bowlen is wel de voorwaarde dat u tenminste een consumptie per persoon gebruikt. In het sfeervolle Restaurant Moods kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Dit landelijk gelegen hotel beschikt over accommodatie met gratis WiFi.

De hotelkamers bevinden zich op de begane grond of op de 1e etage en beschikken allen over een terras of over een balkon. Tevens beschikken alle kamers over een zitje, tv en badkamer met wc en bad of douche.

Resort Bad Boekelo ligt in een bos van 25 hectare en biedt een scala aan recreatieve activiteiten op het eigen terrein. De snelweg A35 kan in iets meer dan vijf minuten rijden bereikt worden. Het centrum van Enschede en Haaksbergen liggen beide op acht kilometer van het hotel. Hengelo en de snelweg A1 kunnen met de auto in vijftien minuten bereikt worden. Parkeren is gratis.

Lezersaanbieding:

2x overnachting incl. uitgebreid ontbijtbuffet, 2x heerlijk 3-gangen diner, late check-out tot 12 uur (o.b.v. beschikbaarheid), gratis gebruik van binnenzwembad, sauna, Turks stoombad en outdoor tennisbaan, gratis WiFi en parkeren.

Informatie en reserveren: www.goedverblijf.nl/rodi2f, telefonisch 085-4899019 (ma. t/m vrij. 09.00 - 17.30 uur). Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen per kamer, excl. verblijfsbelasting à € 1,35 p.p.p.n. Te boeken t/m 31-05-2021.