Ryanne Pronk (l) en Kelly Beentjes zijn de gezichten van de zaak bij Verfpoint.nl.
Ryanne Pronk (l) en Kelly Beentjes zijn de gezichten van de zaak bij Verfpoint.nl. (Foto: Aangeleverd)

Verfpoint.nl: Kwaliteitsverf tegen bodemprijzen

HEEMSKERK - Verfpoint levert diverse soorten betaalbare kwaliteitsverf voor iedere schildersklus. Topmerken verf zoals Sikkens, Relius, Herfst & Helder, Trimetal en Sigma zijn allemaal te vinden in het assortiment van Verfpoint. Oorspronkelijk is Verfpoint gestart als webwinkel, maar in 2015 is daar een groothandel bijgekomen gevestigd aan de Lijnbaan 70 in Heemskerk. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt is Verfpoint.nl het juiste adres.

Zowel voor de zakelijke als particuliere markt is Verfpoint.nl het juiste adres

Verfpoint is gekwalificeerd Erkens Sikkens Specialist en Online Sikkens Specialist. Sikkens heeft een selecte groep online verfleveranciers aangewezen als online partners. “Wij zijn er dan ook super trots op dat wij deze naam mogen dragen. Met het Online Sikkens Specialist certificaat ben je er zeker van als klant dat je verf koopt bij een betrouwbare partij waar je goed advies krijgt en verzekerd bent van de allerbeste service. Kwaliteit, service en vertrouwen staat bij ons dan ook hoog in het vaandel”, laat Ryanne Pronk van Verfpoint.nl weten.

Bij Verfpoint vind je niet alleen maar verf, maar ook een uitgebreide collectie werkkleding en werkschoenen voor diverse branches. Sinds kort is Verfpoint dealer geworden van Blaklader werkkleding. Werkkleding van Blaklader is duurzaam, functioneel, veilig en stijlvol. Ook is het mogelijk om bij Verfpoint je bedrijfskleding te laten bedrukken met je bedrijfslogo.


Openingstijden: maandag t/m vrijdag 06.30 tot 17.00. Kijk voor meer informatie op www.verfpoint.nl