Michel Kunnen (voorgrond) met de collectors items.
Michel Kunnen (voorgrond) met de collectors items.

Collectors item ADO'20 voor de feestdagen

HEEMSKERK – Met de feestdagen voor de deur, heeft jubilaris ADO’20 nog een tweetal bijzondere cadeautips voor de ware sportliefhebbers. Niet alleen heeft de club het zeer bijzondere en unieke jubileum bierkistje nog op voorraad, daarnaast is er voor de liefhebbers ook nog het prachtige jubileumfotoboek. Maar liefst 96 pagina’s historie vanaf het ontstaan van de jubilaris, verzameld door een aantal vrijwilligers en gebonden in een prachtige omslag, is dit een kleinood dat niet in de kast van de ware ADO supporter of Heemskerker mag ontbreken.

Het jubileum bierkistje dat al in grote aantallen haar weg naar vele liefhebbers heeft gevonden, is door de echte kenners al als zeer smaakvol ervaren. Het kistje kent als inhoud 4 verschillende bieren, zoals een pilsener, een blond bier en daarnaast nog een dubbel en tripel. Een aantal jubileum viltjes en een klein breekijzer completeren het originele geschenk. Een ware topper is het jubileumfotoboek van de Heemskerkse voetbalvereniging geworden. Geselecteerd uit grote aantallen foto’s over de gehele bestaansperiode, is het een echt collectors item geworden en een niet te missen kleinood van de geschiedenis van deze roemruchte en landelijk bekende voetbalvereniging. Om beide collectors item nogmaals breed onder de aandacht te brengen, is Michel Kunnen van de commissie 100 jaar ADO’20 afgelopen zaterdag te gast geweest bij Omroep Heemskerk. Tijdens een geanimeerd gesprek heeft hij de beide items met groot enthousiasme gepromoot. Naar zijn mening moet iedere rechtgeaarde Heemskerker het boek in huis hebben en bij het doorlezen, natuurlijk genieten van één van de overheerlijke jubileumbiertjes. Aangezien het jubileum jaar tegen het einde loopt en de komende feestdagen voor de deur staan, prachtige cadeau’s, om iemand mee te verrassen.

Boeken zijn er nog genoeg en te koop voor 12,50 euro in Heemskerk bij Enorm de Boorkop, Bakker Meijer, Simon Kaas en Noten en bij Intersport Peter Veldhuis in Beverwijk. Het bierkistje kost 19,20 euro en is te verkrijgen bij Simon Kaas en Noten. Tevens zijn het bierkistje en het boek te verkrijgen via Jos Beerse 06-51182100 en Michel Kunnen 06-25428089. Zij komen het eventueel bij U aan huis bezorgen.