Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Modezaak Loliyo in Uitgeest blijft verrassen

UITGEEST - Loliyo is weer open! De modezaak aan de Koningin Wilhelminastraat 1 hield de deuren enkele weken gesloten, maar eigenaresse Helma Lute heeft inmiddels de verkoop van haar collectie dameskleding hervat. Uiteraard werkt ze daarbij volgens de richtlijnen van het RIVM, zodat iedereen er rustig en vooral veilig kan komen winkelen. De openingstijden zijn nu woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

De voorjaarscollectie van Loliyo laat zich kenmerken als stoer, maar toch met een zachte uitstraling. In de winkel hangen veel leuke items in vrolijke tinten als groen, blauw, oranje, rood en geel. Ook pasteltinten zoals lila, roze- en babyblauw, zachtgeel en mintgroen zijn volop aanwezig, evenals de zogenoemde aardetinten. Het is een verrassende collectie, met voor ieder wat wils, of men nu jong is of al iets ouder.

Voorjaarscollectie laat zich kenmerken als stoer, maar met een zachte uitstraling

De collectie hangt prachtig op kleur en wordt door Helma iedere week aangevuld vanaf verschillende adressen in Amsterdam. Voor de maten 36 tot 50 kan men hier goed terecht en als iets te wijd of te lang is, dan past Helma het kledingstuk achter haar naaimachine gewoon even aan!

Het runnen van een eigen kledingzaak is Helma Lute op het lijf geschreven. Ze vertelt: ,,Dit is wat ik altijd al wilde. Ik werkte eerder onder andere met bruidskleding en later ook in een kledingwinkel. Maar op deze plek een eigen winkel is natuurlijk helemaal leuk.” Voor wie een vriendin wil verrassen liggen er cadeaubonnen klaar om te geven. Helma: ,,Ik vind draagbare en betaalbare mode belangrijk. Je vindt hier het wat degelijker kledingmerk Blue Seven, maar er zijn bijvoorbeeld ook vlotte spijkerbroeken vanaf 29,95 euro. Verder tassen, sieraden en riemen, maar ook schoenen. Een leuke bijkomstigheid is dat men met de stempelkaart ook nog eens korting kan krijgen.”

Regelmatig verlaten klanten dan ook met een complete outfit blij het pand. Kijk op www.loliyo.nu voor uitgebreide informatie of zie Loliyo op Facebook voor voor de nieuwste items en eventuele prijsvragen.