Het team van Keurslager Arie Klaver bezig met voorbereidingen voor Pasen.
Het team van Keurslager Arie Klaver bezig met voorbereidingen voor Pasen. (Foto: aangeleverd)

Bij keurslager Arie Klaver je paasassortiment bestellen kan ook via de webshop

SCHAGEN - Nu Pasen in aantocht is en we niet buiten de deur kunnen eten, is het tijd om het thuis gezellig te maken. Bijvoorbeeld door samen knus te gourmetten of barbecuen. Natuurlijk met vlees van een goede keurslager zoals keurslager Arie Klaver. Waar bestellen eenvoudig kan via de webshop en bestellingen voor de deur afgeleverd worden. Elke dag zijn er twee bezorgmomenten: tussen 10 en 12 uur en tussen 3 en 5 uur.

Handig in verband met de RIVM richtlijnen, waarvoor ook de winkel speciaal is ingericht. Eigenaar Stef Klaver legt uit: “Vanaf vorige week zijn we van maandag tot en met zaterdag open, van 7 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds. Op die manier kunnen we zorgen voor spreiding van de klanten, zodat ze niet allemaal tegelijk komen. We willen ze vragen om ook tussen 7 en 9 of tussen 3 en 8 uur boodschappen te komen doen bij ons.” Vooral nu het paasweekend eraan komt, is het fijn als klanten niet allemaal op het drukste moment, tussen 11 en 13 uur, komen. En ook op andere dagen dan de vrijdag en zaterdag.


In de winkel is een speciale route gerealiseerd. “We hebben een vrij open winkel waar iedereen dicht bij elkaar kon staan. Nu lopen de klanten een route langs de toonbank en geven we het mandje door. Aan het einde kunnen de mensen dan afrekenen.” Op deze manier kunnen klanten op elke afdeling iets bestellen en lopen de medewerkers zo min mogelijk door elkaar.


Voor Pasen heeft de keurslager pakketten samengesteld: maaltijdpakketten bijvoorbeeld met biefstuk en gehakt, gourmetschotels en natuurlijk een paasassortiment. Plus de smulstenen uit Bulgarije die gevuld zijn met vlees en alleen nog opgewarmd hoeven te worden in de oven. “Om de bestelling compleet te maken, zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Bakkerij van de Ploeg, zodat klanten een compleet pakket kunnen bestellen!”


Stef raadt zijn klanten aan vlees vooraf in te vriezen en vooral op tijd te bestellen. Dat kan eenvoudig via de webshop. “Deze hebben we uitgebreid, er staat meer artikelen op. We bezorgen de bestellingen in een cirkel van 12,5 km en de bezorging is gratis vanaf € 25,-.”

Keurslager Arie Klaver, Makado Centrum 75, Schagen. Tel. 0224-212 044. Webshop: www.keurslagerijarieklaver.nl