John en Simone van Restaurant La Première bedachten superverse afhaalgerechten. Ophalen vrijdag t/m zondag vanaf 16.30 uur tot 18.30 uur.
John en Simone van Restaurant La Première bedachten superverse afhaalgerechten. Ophalen vrijdag t/m zondag vanaf 16.30 uur tot 18.30 uur. (Foto: Marc Moussault)

Een feestje thuis met gerechten van La Première

ANNA PAULOWNA - Voorlopig geen sfeervolle avondjes uit eten bij La Première. En toch …

Om de “culinaire” pijn enigszins te verzachten zijn John en Simone zes weken geleden begonnen met het samenstellen van weekend-ophaalmenu’s die je thuis in een handomdraai kunt bereiden en serveren. Gezien het grote aantal bestellingen is dit concept nu al een groot succes. De gerechten van het menu zijn supervers en zo klaargemaakt dat het alleen een kwestie is van op de borden doen. De gerechten hoeven alleen opgewarmd te worden. Bij het menu komt een uitgebreide handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe te handelen. Bovendien ontvangt iedereen van te voren foto’s van de gerechten als geheugensteuntje voor het opmaken van de borden.

Ophalen

Ophaaldagen zijn vrijdag t/m zondag vanaf 16.30 uur tot 18.30 uur. Uiteraard wordt volgens de richtlijnen van het RIVM gewerkt en worden stipte ophaaltijden afgesproken waar iedereen zich aan houdt. Zo wordt het toch nog een feestje thuis... PROOST!


La Première, Smidsweg 4, Anna Paulowna 0223-531966, info@lapremiere.nl