De leden van Spot'70
De leden van Spot'70 (Foto: aangeleverd )

Jubileumvoorstelling Spot’70 uitgesteld uit naar 2021

WARMENHUIZEN - Door de grote onzekerheid omtrent de mogelijkheden die er zijn aangaande het ontvangen van publiek is Toneelvereniging Spot'70 genoodzaakt om “VANAF HIER” nogmaals uit te stellen.

Belangrijkste reden is dat de 1,5 meter voorwaarde niet haalbaar is voor zowel de spelers als het publiek. "We hopen dat medio 2021 alles weer een beetje normaal kan worden georganiseerd en dat wij onze bijzondere voorstelling “VANAF HIER” zonder te grote aanpassingen kunnen spelen. Alle locaties hebben toegezegd om mee te werken en daar zijn we zeer dankbaar voor," aldus een lid van de vereniging.

Kaartjes blijven geldig

De data voor 2021 zijn op dit ogenblik nog niet bekend, zodra er duidelijkheid is staat dit op onze website www.spot70.nl Voor iedereen die al een kaart heeft besteld blijft deze uiteraard geldig en wordt er nog contact met je gezocht om deze naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Voorstelling op locaties

Waarom is deze voorstelling de moeite waard om te wachten? De vereniging bestaat 50 jaar en heeft veel moeite gestoken in deze productie. Op 6 spannende locaties gaan 30 spelers en 40 vrijwilligers aan de gang voor de 150 bezoeker die per voorstelling kunnen komen. Het stuk bevat bijzondere muziek wat tevens de moeite waard is om de voorstelling te bezoeken.

Toneelvereniging Spot’70 uit Warmenhuizen is opgericht in 1970. Spot’70 is een bloeiende vereniging met ongeveer 30 leden. Onder leiding van professionele regisseurs wordt een zo breed mogelijk repertoir gekozen. Per jaar heeft de vereniging één voorstelling.

Afbeelding