Anita van der Gulik
Anita van der Gulik (Foto: aangeleverd)

Kinesiologie en (corona) stress

DIRKSHORN - Het coronavirus zorgt voor veel stress.Er zijn veranderingen in het dagelijks leven die voor onrust zorgen. Het is belangrijk om te beseffen dat het normaal is om stress te ervaren in deze situatie. Angst, bezorgdheid en onzekerheid over je eigen gezondheid of die van je naasten is normaal en hoort erbij.

Stress heeft invloed op je manier van denken, je emoties (gevoelens), je lichaam en je gedrag. Het is belangrijk om erop te letten of je stress ervaart. Herken de signalen van stress. Deze signalen kunnen erop wijzen dat je last hebt van stress: moeite met concentreren, vergeetachtigheid, moeilijk kunnen ontspannen, prikkelbaar zijn,angst, vermoeidheid,hoofdpijn, veranderde eetlust, slaapmoeilijkheden.

Anita van der Gulik verteld dat na de lockdown zij diverse mensen ontvangt die last hebben van de stress veroorzaakt door de coronacrisis. Via spiertesten onderzoekt ze hoe ze de stress mag laten afvloeien.

Het resultaat is dat je weer vol energie de dag doorkomt en minder stress ervaart. Je hoofd is weer rustig en je lichaam voelt ontspannen.

Nieuwsgierig naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft? Maak een afspraak en ontdek het zelf.

Bel Anita op 06-2730 3224 of mail naar info@praktijkanitavandergulik.nl

Praktijk Anita van der Gulik

Massage en Kinesiologie

Schoolstraat 14

1746 AP Dirkshorn

www.praktijkanitavandergulik.nl