Het begint allemaal met het schoonhouden van je huid.
Het begint allemaal met het schoonhouden van je huid. (Foto: Pixabay / Ivanov Good)

Architecture van de huid

't VELD - Beschermen?De binnenkant of de buitenkant van de huid, wat is belangrijker? Een vraag voor ons als huidspecialist en onze klanten die in ons instituut komen.

"Dertig jaar geleden toen ik begon werkten we voornamelijk aan de buitenkant van de huid. In de loop der jaren leerden we veel over de huid en zagen we ineens dat de binnenkant ook om verzorging vroeg. We gingen de huid stimuleren zodat die van de buitenkant mooier en frisser werd. De ingrediënten werden beter met een diepere inname in de huid. Cosmeceuticals genaamd en ingrediënten, die veel dieper de huid ingaan, zodat de buitenkant nog beter behandeld kan worden en de huid er nog beter uit gaat zien. Door eerst volledig op de buitenkant en daarna op de binnenkant te concentreren, ben ik erachter gekomen dat de binnenkant zeker telt.

Wat drink je, voeding, supplementen, hou is je lichaam in conditie? Hoe ga je die verzorgen? Met een behandeling maken wij een mooie gladde huid, die onderhouden dient te worden met de juiste ingrediënten, voor iedereen weer iets anders.

Doe je af en toe een behandeling, of regelmatig? Wat doet dat voor je huid? Rook je? Drink je veel? Zit je veel binnen, weinig beweging? Hoe staat jou huid ervoor? Hoe verhouden de lagen zich? Vroegtijdige veroudering? Aanmaak van collageen? Is je vochthuishouding wel goed? Welke producten passen daarbij?"

Meten is weten

Door al deze inzichten kijken wij totaal anders naar onze klanten die bij ons in het instituut komen. Eerst meten we de huid, kijken welk fundament de huid nodig heeft en van daaruit gaan we opbouwen, ook opbouw collageen is mogelijk, dit duurt lang, maar als het fundament in orde is, bouwen we steeds verder op in de huid. Wat heeft jouw huid nodig op dit moment? Maak een afspraak voor een gratis intake en we architecturen van binnen en buiten. Op dit moment zijn wij alleen open in t Veld.

Beautydayxperience. mail@beauty-day.info 0628983414.