Een middenweg (Foto: Verver Export)
Een middenweg (Foto: Verver Export) (Foto: Verver Export)

Zomer Outletstore bij Verver Export

Tijdens de eerste twee weken van juni wordt bij Verver Export in Heerhugowaard de Zomer Outlet gehouden. Het gaat om een kleurrijke collectie eenjarige zomerplanten, dahlias en andere zomerbollen op pot zoals Canna’s en Calla’s.

Zomerplanten en dahlias op pot voor een kleurrijke zomer

De langbloeiende zomerperken van Verver Export waren afgelopen zomers te zien bij o.a. Middenwaard, langs het autoluwe deel van de Middenweg, Park van Luna en het Geestmerambacht. De bollen en planten op pot zorgen voor een tuin vol dynamiek en kleur, de hele zomer door.


Prijzen per stuk:

Zomerplant kleine pot                 € 0,50

Dahlia op pot                                 € 1,0

Zantedeschia (Calla) / Canna         € 2,00


Openingstijden: van 2 t/m 13 juni van 10.00 - 16.00u, zondag gesloten. Verver Export, Hasselaarsweg 30, Heerhugowaard. Betaling: pin (cash bij uitzondering). We volgen de richtlijnen van RIVM ten aanzien van het deurbeleid en andere Corona gerelateerde voorzorgsmaatregelen. Houd dan ook rekening met eventuele wachttijden.

Bee Wise Tuinwedstrijd

Met onze bollen en planten op pot creëert u langbloeiende zomerperken vol dynamiek en kleur die bovendien hoogst aantrekkelijk is voor vlinders, bijen en andere insecten. Wat is nou leuker dan dit met ons (publiek) te delen en er ook nog een prijs mee te kunnen winnen! We nodigen u dan ook van harte uit mee te doen aan de Bee Wise tuinwedstrijd. Uit alle inzendingen worden 5 tuinen genomineerd door een vakjury. Zij winnen sowieso allemaal 2 toegangsbewijzen voor De Keukenhof 2021. Deze tuinen worden nog eens nader onder de loep genomen waar vervolgens 1 grote winnaar uitrolt. Deze wint niet alleen een professionele fotoshoot maar ook een budget van EUR 250 voor de Bloembollen Outletstore.

Meedoen kan door drie recente foto’s van je zomertuin vóór vrijdag 2 oktober 2020 te mailen naar marketing@ververexport.nl o.v.v. Bee Wise tuinwedstrijd en je contactgegevens. Hier lees je de voorwaarden: https://www.ververexport.nl/bee-wise-tuinwedstrijd/



Dahlia (Foto: Verver Export)