NIWA Motoren ís inspiratie en informatie voor de motorrijder

ZWAAGDIJK- Hygiëne is heel belangrijk in deze tijd. Zo ook tijdens het nemen van motorrijlessen. Niwa Motoren uit Zwaagdijk neemt de RIVM-voorschriften ter harte en doet de volgende aanbeveling: zorg voor eigen materiaal voordat je begint met lessen, want dat is hygiënischer en veiliger.

Tegelijkertijd stelt Nico Wagenaar, eigenaar van NIWA Motoren, dat het fijn is dat de motorbranche ‘zijn ding weer kan doen’. ,,En dat willen we ondersteunen. Daarom biedt NIWA Motoren nu tijdelijk een supervoordelig starterspakket aan. Dat kost normaal 210 euro en nu slechts 125 euro. Dan ben je verzekerd van een goede motorhelm en dito handschoenen!”
Daarnaast krijgt elke beginnende motorrijder/lesser 15% korting op de rest van zijn motoroutfit. Deze korting is op basis van de adviesprijs. ,,Wij gaan voor kwaliteit en inspiratie”, verklaart Wagenaar. ,,Bezoek daarom onze splinternieuwe motorkledingafdeling. Wij geven een advies op maat voor de juiste kleding of helm. Door onze kersverse samenwerking met voordeelhelmen.nl hebben wij een groter aanbod dan ooit tevoren met dezelfde hoge service die u van ons gewend bent. Tevens ben je uiteraard welkom voor een nieuwe en/of gebruikte motorfiets!”


NIWA Motoren

Tulpenmarkt 11681 PK Zwaagdijk

0228-564000

www.NIWA.nl