Cody wacht op een lief baasje. (Foto: PR)
Cody wacht op een lief baasje. (Foto: PR) (Foto: )

Baasje Gezocht

Deze week in Baasje Gezocht weer eens aandacht voor een ‘ander’ dier. Dit keer gaat het over cavia Cody, een vriendelijk en behoorlijk tam beertje. Hij is gevonden in Andijk en er heeft zich geen eigenaar meer gebeld.

Wie wil er zorgen voor cavia Cody

Omdat Cody een ongecastreerde beer was, heeft de Opvang hem laten castreren, zodat hij na de termijn dat hij nog vruchtbaar is, een leuk zeugje als vriendinnetje kan zoeken. Cavia’s zijn sociale dieren en hebben echt een maatje nodig. Twee beren die elkaar nog niet kennen, zijn moeilijk te koppelen. En een beertje met een zeugje gaat vaak prima. Cody is wel gewend aan mensenhanden, dat kan je wel merken. In het begin zal hij het nog wel spannend vinden, maar na gewenning zal hij graag even geaaid worden.

In verband met de Corona crisis wil het DierenOpvang zoveel mogelijk klantcontact vermijden.
Heb je belangstelling voor een dier vul dan een adoptieformulier via de website www.dierenasiel-schagen.nl in. Het DierenOpvang neemt dan contact op en kijkt of er een afspraak kan worden ingepland. Zij zullen zich bij bezichtiging ook zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de RIVM houden.

Ambachtsdijk 7 Tuitjenhorn. Bezoek DierenOpvang uitsluitend op afspraak.

Afbeelding