Linda van de Berg en Brian Wals overhandigen namens het winkelcentrum de prijs aan Dennis Bouwers (foto: PR)
Linda van de Berg en Brian Wals overhandigen namens het winkelcentrum de prijs aan Dennis Bouwers (foto: PR) (Foto: PR )

Winkelcentrum Anna Paulowna - Terugblik 2019, 20-jarig jubileum

ANNA PAULOWNA - Alweer een jaar geleden ontvingen vele inwoners van de gemeente Hollands Kroon en Schagen het 20-jarig jubileummagazine van Winkelcentrum Molensluis. Hierin was naast de persoonlijke verhalen van veel aanwezige ondernemers ook een prijsvraag uitgeschreven. Hiermee kon een geweldige rondvlucht boven Anna Paulowna worden gewonnen, beschikbaar gesteld door het winkelcentrum van Anna Paulowna. Uit alle inzendingen kwam Dennis Bouwers uit Breezand bovendrijven als gelukkige winnaar en hij heeft het als volgt ervaren:

Ik werd zondag 4 augustus om half 10 ´s ochtends opgehaald door de piloot, Antoine Huiberts. We gingen toen naar vliegveld de Kooi. Daar eenmaal aangekomen zijn we in een sportvliegtuigje gestapt en zijn we even later voor ongeveer 1 uur gaan vliegen. Ik dacht nog, we zullen wel niet al te ver gaan, maar dat viel mij nog aardig mee. We zijn helemaal richting Bergen en Alkmaar gevlogen en daarna nog richting Hoorn en Enkhuizen. Antoine vroeg hier aan mij of ik ook wilde sturen en daar zei ik ja op. Ik heb hierna van Hoorn naar Breezand gevlogen waarbij ik merkte dat het gevoelig is en dat we het geluk hadden dat er weinig wind stond. We hebben afgesloten met nog een paar rondjes boven Breezand en Anna Paulowna.

Ik vond het super leuk dat ik de prijs heb gewonnen, de rondvlucht boven Anna Paulowna en verder. Ik heb er zeer van genoten!

Winkelcentrum Anna Paulowna was er toen en is er ook nu voor u!

De vlucht boven Noord Holland Noord (Foto: PR)
Dennis met zijn instructeur Antoine Huiberts (Foto: PR)
Het AZ stadion ligt er mooi bij (Foto: PR)
Foto's maken vanuit de lucht is lastig (Foto: PR).
Afbeelding