Kom langs bij Mammoet Woongigant.
Kom langs bij Mammoet Woongigant. (Foto: PR)

Mammoet Woongigant heeft alles voor de complete woninginrichting

ZWAAGDIJK - Met een winkeloppervlakte van 8500m2 is er alles te vinden op het gebied van wonen, slapen en tuinmeubelen. Als familiebedrijf is Mammoet Woongigant al 35 jaar een begrip in West Friesland. Bbegonnen met alleen tuinmeubelen, en in de jaren uitgebreid tot een complete woonwinkel. Voor meubelen, vloeren, raamdecoratie, bedden, slaapkamerkasten en tuinmeubelen is iedereen hier bij het juiste adres.

Doordat deze winkel alles in eigen hand heeft bieden de medewerkers een totale ontzorging aan. Wij geven u advies in de winkel, komen bij u thuis inmeten en kunnen alles monteren door 1 en dezelfde persoon. Aan PVC vloeren en laminaat, behang, gordijnen, vitrage en raamdecoratie hebben wij een uitgebreid assortiment. Zie het als een one-stop-shop.


Op woongebied hebben biedt Mammoet Woongigant 60 compleet ingerichte woonkamers in diverse stylen. Alle kamers zijn aangekleed met karpetten, sierkussens, verlichting en accessoires. Door alle mogelijkheden en de grote keuze kan de klant alles zelf combineren naar eigen smaak. Uiteraard helpten de medewerkers daar graag bij en geven een zo goed mogelijk advies.


Een groot assortiment aan relaxfauteuils en relaxbanken staan opgesteld op 1 afdeling. De relaxfauteuils zijn zelf samen te stellen tot de meest geschikte fauteuil. Keuze uit Small, Medium en Large, Handbediend of elektrisch (eventueel met accu), heel veel kleuren en soorten stof, kunstleer, microleer en echt leer, houten of metalen poot in diverse kleuren. Relaxbanken zijn er in rechte banken en hoekbanken in diverse afmetingen en opstellingen.


Bij Morgana kunt u in de acht minuten durende slaaptest jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen. Kom naar de winkel en beleef deze unieke slaaptest. Om uw slaapkamer compleet te maken hebben wij een assortiment slaapkamerkasten in standaard maten en in maatwerk.

Daarnaast heeft de zaak 150 complete tuinsets uit voorraad leverbaar. Bent u op zoek naar een loungeset of een diningset in vlechtwerk, aluminium, rope, hout of kunststof? Bij Mammoet Woongigant zijn genoeg mogelijkheden.


Genoeg redenen dus om naar Zwaagdijk te komen of om de site www.mammoetwoongigant.nl te bezoeken. Bij vragen bel met 0228-584796 of stuur een email naar info@mammoetmeubel.nl.