Een nieuwe toekomst voor Galerie 28 .
Een nieuwe toekomst voor Galerie 28 . (Foto: PR )

Galerie 28 gaat verhuizen

SCHAGEN - De Galerie gaat na 13 jaar een nieuwe toekomst tegemoet. Met veel plezier hebben wij gedurende deze jaren vele prachtige kunstwerken mogen tentoonstellen en vonden vele bezoekers hun weg naar deze unieke plek. We zijn blij dat de coronamaatregelen ons gelegenheid geeft om voordien nog één keer onze deuren te openen met een expositie in de fraaie stolpboerderij en tuin aan de Nes.

Open op beide Pinksterdagen

Omdat het prachtig weer wordt tijdens de beide pinksterdagen zijn de galerie én beeldentuin open zodat er voldoende mogelijkheid is om u aan de gestelde 1.5 meter afstand te houden. Wij willen ruimte maken en daarom zal de complete collectie beelden en schilderijen tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.


En heel bijzonder is dat een deel van de collectie voorzien zal zijn van een ? , een rood vraagteken, voor deze werken mag u een bod doen en t.e.a.b. zal dit werk met een nieuwe eigenaar mee kunnen gaan.


Dit geeft u de kans een fraai kunstwerk of schilderij voor een leuke prijs aan te schaffen. Het getoonde werk uit de vaste collectie bestaat uit beelden van brons, diverse steensoorten, keramiek, glasobjecten, hout en RVS. Er zijn schilderijen van olieverf, steendruk en acryl.

Galerie 28 is gevestigd aan Nes 28, 1741NH Schagen en is tijdens beide Pinksterdagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. (bereikbaar via de fietstunnel of parallelweg oostelijk van de provinciale weg N241)

De toegang is gratis.