Een verlenging van de huiskamer kan prima!
Een verlenging van de huiskamer kan prima! (Foto: PR )

Breng binnen naar buiten

Een tuin die het verlengde is van je huis, dat klinkt toch als muziek in je oren?! De zonnige dagen komen er weer aan en dus is het de hoogste tijd om ervoor te zorgen dat je straks optimaal kunt genieten van je tuin. Onze aanbeveling? Ga voor een veranda! Praktisch, tijdloos en bovenal knus en méga romantisch. Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

Laat een veranda plaatsen voor ruimtelijk effect

Een terras in de tuin? Natuurlijk! En een veranda? Dat is voor de meeste iets minder voor de hand liggend. Maar wist je dat een veranda eigenlijk alleen maar voordelen heeft?


Zo zit je altijd beschut en droog in de tuin en biedt een overkapping je op zonnige dagen genoeg schaduw. Je kunt heerlijk een boek lezen of een dutje doen zonder bang te zijn dat je verbrandt!

En met de looks is ook zeker niets mis. Zo geeft een overkapping je tuin juist een luxe look & feel. Verder kun je een Verasol veranda zo samenstellen dat hij ideaal is voor de momenten dat jij er het liefst zit.

Verlenging van de huiskamer

Naast de prachtige uitstraling die een veranda aan je tuin geeft en de voordelen bij het gebruik, is 'ie vrijwel onderhoudsvrij en zorgt hij ervoor dat je vaker én langer buiten kunt zitten.


Wil je echt optimaal genieten? Dan is een tuinkamer of een veranda met schuifpui misschien iets voor jou. Zo trek je de woonruimte letterlijk een stukje verder naar buiten!

Afbeelding
Afbeelding