Op vakantie in eigen land maar geen caravan of camper? Huur hem gewoon bij Frans Stokman.
Op vakantie in eigen land maar geen caravan of camper? Huur hem gewoon bij Frans Stokman. (Foto: aangeleverd)

Kampeervakantie via huren bij Frans Stokman

REGIO - Vliegvakanties, cruises, backpacken of met de touringcar naar de Costa’s: dat zit er voorlopig nog niet in. Wat kan wel? Kamperen! Lekker op vakantie in eigen land. En als je geen eigen kampeermiddel hebt, dan huur je ‘m gewoon. Tenminste: als je er nog eentje te pakken kunt krijgen voor het voorjaar of de zomervakantie bij Frans Stokman BV in Heerhugowaard.

"De campings in Nederland zijn bijna allemaal weer open en er is een run op huisjes en stacaravans. Maar het is ook mogelijk om een caravan of camper te huren. Kamperen in je eigen luxe onderkomen op wielen. Campers hebben een eigen badkamer met toilet en douche aan boord en caravans beschikken over een toilet. Naar verwachting gaan de toiletgebouwen op de campings vanaf 1 juli open, mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, dan is er geen paniek. Wij leveren als Frans Stokman BV een buitendouche met pop-up cabine mee."

Leuke korting

Wanneer er in juni gereserveerd wordt, dan kan er gebruik gemaakt worden van een leuke korting: boek twee weken een camper of caravan en betaal slechts anderhalve week. Vraag naar de voorwaarden. De huurprijzen, brochure en beschikbaarheid zijn eenvoudig te bekijken via www.fransstokman.nl.

Op Tweede Pinksterdag is er nog een aantrekkelijke aanbieding: de afleverpakketten zijn gratis en er wordt één jaar garantie aangeboden op alle auto’s, caravans en campers die op die dag gekocht worden. Indien het model uit 2019 komt, dan is de garantie zelfs twee jaar!

Tweede Pinksterdag open

Frans Stokman BV is op Tweede Pinksterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en is gevestigd aan de Caravanboulevard, Pascalstraat 2 in Heerhugowaard.