Alles staat zo meteen in de Spar Dirkshorn in het teken van vers.
Alles staat zo meteen in de Spar Dirkshorn in het teken van vers. (Foto: PR )

Dirkshornse supermarkt wordt verbouwd tot versmarkt

DIRKSHORN- De Spar Dirkshorn aan de Dorpsstraat 36-38 wordt de komende twee weken omgeturnd van een typische dorpssuper tot een dorpssuper die trendsetter in de markt is. Waarbij de nadruk op vers, vers en nog eens vers ligt. ,,Wij worden ingericht naar de allernieuwste inzichten van de Spar”, vertelt eigenaar Gert-Jan de Vogel. ,,Het wordt geen Spar 2.0 maar 3.0.”

Spar Dirkshorn dicht van 2 tot en met 17 juni

Of misschien wel 5.0 als je een verwijzing met het supersnelle telefonienetwerk maakt. Want ga maar na: niet alleen elke dag supervers fruit en dito groenten, maar ook vlees van absolute topkwaliteit en combinatiegerechten die je qua versheid en voedzaamheidwaarde top of the bill zijn. Yoghurt met verse groenten erin, zogeheten superfoods, kant-en-klaar maaltijden die bereid zijn met de verste ingrediënten en meer. ,,We willen niet alles verklappen, dus zou ik zeggen: Kom op donderdag 18 juni naar onze supermarkt. Onze heropening is om 08.00 uur en het belooft een feestelijke dag te worden.”

Spar Dirkshorn, zoveel is duidelijk, wordt een belevingssupermarkt. Wie bekend is met de dorpssuper: een paar jaar geleden werd al de broodafdeling grondig op de schop genomen. Daar kun je sindsdien niet alleen altijd vers brood maar ook vers belegde broodjes krijgen. Later kwam daar een koffietafel bij waar je met bekenden tijdens de boodschappen een bakkie kon doen. Nu volgt echt de vlucht naar voren. Een stap zogezegd om van te watertanden, maar die honger kan vanaf de 18e gestild worden!