Zwembad De Veersloot en Maarten van der Weijdenbad geopend

REGIO- Buitenzwembaden De Veersloot in Dirkshorn en het Maarten van der Weijdenbad in Warmenhuizen zijn alweer een ruime week geopend. Afgelopen week zijn ook de eerste lessen Aqua Actief, Aqua Bootcamp en trimzwemmen gestart.

Nu ook aquasport en trimzwemmen

De baden zijn heel blij om weer open te zijn, maar het wordt wel een ander seizoen dan normaal. Thuis douchen, zwemkleding al aan, afstand houden, tijdslots en meer maatregelen zullen de veiligheid van bezoekers waarborgen. Om de aanpassingen goed in te voeren, krijgen de eerste weken alleen abonnementhouders toegang. Later, indien de maatregelen dit toelaten, start de online verkoop van losse kaartjes. Bij beperkingen aan bezoekersaantallen houden abonnementhouders altijd voorrang.

Binnenzwembad De Wiel in Schagen blijft onder voorbehoud dicht tot 17 augustus, vanwege naar voren gehaalde verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden. Enkele binnenactiviteiten, zoals Aqua Actief, trimzwemmen en Aqua Bootcamp worden tijdelijk in De Veersloot en het Maarten van der Weijdenbad aangeboden. Je kunt deelnemen aan de activiteiten als je in het bezit bent van een buitenbadabonnement (persoonlijk abonnement of gezinsabonnement). Wel is het noodzakelijk om te reserveren voor iedere activiteit. De huidige abonnementen bij Zwembad De Wiel blijven bevroren.

www.zwembaddeveersloot.nl en www.maartenvanderweijdenbad.nl