Open huis in'tHuis Lioba.
Open huis in'tHuis Lioba. (Foto: aangeleverd)

Open huis in 'tHuis Lioba

(Advertorial)

EGMOND-BINNEN - … 'Ik heb vele keren in mijn leven afscheid moeten nemen (als zeeman) maar geen enkel afscheid viel mij zo zwaar als nu van 'tHuis Lioba'…

Midden in het duingebied van Egmond ligt het Liobaklooster. In een mooie, recent verbouwde vleugel van dit historische pand, 'tHuis Lioba, wordt aan ongeneeslijk zieke mensen een tijdelijk verblijf geboden.

Tot rust komen

Een verblijf om te herstellen van palliatieve behandelingen, om tot rust te komen en te bezinnen. Of een verblijf in het kader van respijtzorg om mantelzorgers een adempauze te geven. In de dagelijkse zorgbehoefte wordt 24 uur per dag voorzien door twee zorgcoördinatoren, een grote groep goed opgeleide vrijwilligers en professionele beroepskrachten van de thuiszorg.

Bent u of uw mantelzorger benieuwd of een verblijf in 'tHuis Lioba voor u een optie is, overweegt u om vrijwilliger te worden of bent u beroepsmatig geïnteresseerd, dan hebt u nu de gelegenheid om een kijkje achter de voordeur te nemen, de bijzondere sfeer te proeven en u te laten informeren over de mogelijkheden.

In tHuis Lioba wordt zaterdag 21 maart van 10.30 tot 12.30 uur een open huis gehouden.

Open huis

U bent van harte welkom en wordt ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Vooraf aanmelden is niet nodig.

'tHuis Lioba is gevestigd aan de Herenweg 85, 1935 AH Egmond Binnen.

Telefoon: 06 12 40 80 72. Email: thuis-lioba.nl