Lianne en Lotte.
Lianne en Lotte. (Foto: aangeleverd)

Loopbaancoaching bij Toekomst Atelier

Advertorial)

ALKMAAR - Lianne en Lotte hebben hun krachten gebundeld en bieden vanaf maart loopbaancoaching aan in een ander jasje. Met als motto 'De beste manier om jouw toekomst te voorspellen is door haar zelf te creëren', starten zij samen het Toekomst Atelier. Lianne is erkend coach, aangesloten bij de NOBCO en heeft haar eigen coachpraktijk. Lotte is een creatieve dienstverlener en brengt een verrassende invalshoek.

Wat is loopbaancoaching?

Als je geen energie meer krijgt van je werk en iets anders wilt, is het niet makkelijk te ontdekken wat je wel graag wilt. Er is zoveel mogelijk, maar hoe weet je of het echt bij je past? Waar te beginnen? Loopbaancoaching helpt je bij het bepalen van de koers van je loopbaan. Uitgangspunt hierbij is dat je als deelnemer zelf ontdekt wat jouw talenten zijn en wat voor jou belangrijke (voor)waarden zijn. Vanuit die inzichten bepaal je steeds specifieker jouw richting en vervolgstappen.

Persoonijke strategie

Wat maakt dit loopbaancoachingstraject anders dan de bestaande loopbaancoaching? Dit traject heeft iets extra's. In het Toekomst Atelier ga je samen aan de slag. In een veilige en inspirerende omgeving en met een creatieve twist. De methode die Lianne en Lotte hebben ontwikkeld helpt je sneller duidelijkheid te krijgen.

Creatieve en speelse oefeningen

Lianne coacht en begeleidt gedurende het traject. Lotte helpt bij het veranderen van het perspectief. Dit versterkt elkaar. Door creatieve en speelse oefeningen kijk je anders tegen dingen aan. Het helpt je ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat jou energie geeft. Je wordt hierdoor geïnspireerd en vindt de ruimte om anders te denken en te ontdekken waar je hart ligt. Jouw persoonlijke strategie leg je vervolgens vast door het beeldend te maken. Dat helpt je in de toekomst de keuzes te maken die binnen jouw eigen plaatje passen.

Waar?

Waar kun je meer informatie vinden over jullie loopbaancoachingstraject? De loopbaancoaching vindt plaats op drie momenten in het centrum van Hoorn en Alkmaar. Lees meer op www.liannevandiepen.nl/toekomstatelier of neem via de website contact op met Lotte of Lianne zelf. Zij beantwoorden graag jouw vragen.