Spirituele familiebeurs in Alkmaar

ALKMAAR - De Gevende Handen houdt zondag 15 maart een spirituele familiebeurs in het wijkcentrum Daalmeer in de J. Naberstraat 77b (achter Jumbo), 1827 LB Alkmaar.

Bezoekers vinden hier antwoorden op de meest uiteenlopende vragen en onderwerpen, zoals grip krijgen op een situatie, inzicht krijgen, kansen en vooruitzichten en de haalbaarheid van ambities. Ontmoet de ervaren deelnemers tijdens een inspirerend gesprek. Met behulp van kaartleggen (zoals Lenormand-, engelen- en tarotkaarten), fotolezen (of andere voorwerpen), auratekenen en/of -lezen, automatisch schrift, zandlezen, life-coaching, wastekenen, helderziende waarnemingen en meer kan u helpen antwoorden te vinden op allerhande vragen.

Kennismaken met het spirituele

Een mogelijkheid voor belangstellenden om kennis te maken met of verdieping te zoeken in het spirituele. Het is het mogelijk om een consult te nemen, ervaringen uitwisselen en artikelen kopen zoals pendelaars, gezondheidsstenen, sieraden, beelden, boeken, edelstenen en meer.

"Onze insteek is om beurzen te organiseren met een eigen karakter en in een ongedwongen sfeer. Vier keer per jaar vindt u ons ergens in Noord-Holland. Ditmaal in het wijkcentrum Daalmeer, J. Naberstraat 77b (achter Jumbo), 1827 LB Alkmaar", aldus een woordvoerder namens de organisatie. De beurs is interessant voor jong en oud en open van 12.00 tot 17.00 uur. Entree: € 5,00 (kinderen tot 12 jaar gratis en onder volwassen begeleiding). Per consult/massage betaalt men maximaal €12.50 voor 20 minuten.

Bezoek eens www.degevendehanden.org en www.facebook.com