Open avond in Loge Scagha

SCHAGEN - Loge Scagha houdt 19 maart vanaf 20 uur een open avond.

Open avond 19 maart

De open avond wordt gehouden van 20-22 uur en er is plaats voor belangstellenden in de Vrijmetselarij.

Jezelf laten kennen

Ben jij op zoek naar verdieping, verbinding, betekenis en hoe jij jezelf kan zijn? Wij ook. In essentie is ons doel om jou vanuit gelijkwaardigheid jezelf te laten kennen. Deze zoektocht geeft je een ander perspectief naar jezelf en de wereld om je heen. Hiervoor gebruiken wij al eeuwen dezelfde symbolen en rituelen en nog steeds geven deze een verdieping in het leven. Hoe? Kom met ons in gesprek en ontdek jouw eigen waarheid.

Vragen stellen

19 maart avond zijn er een drietal leuke en korte lezingen die een goed beeld geven van wat we doen en je kunt vragen stellen over de lezingen maar ook over alle andere zaken van de Vrijmetselarij. Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Bijzondere methode

De Orde van Vrijmetselaren is een democratische vereniging, waarvan de leden streven naar verdieping van inzicht. In dat streven staat de Orde niet alleen. Maar de vrijmetselarij onderscheidt zich door haar bijzondere methode van werken. Zij maakt daarbij gebruik van symbolen en rituelen, die op zinnebeeldige wijze de levensloop van de mens uitbeelden.

Locatie

Kerk Markt 23a [koffiekamer: via zij-ingang] Zaal open 19.30 uur. Belangstelling? Mail naar: logescagha@gmail.com.