Anita van der Gulik.
Anita van der Gulik. (Foto: aangeleverd)

Workshops Praktijk Anita van der Gulik

In april verzorgt Anita van der Gulik een tweetal workshops in Dirkshorn.

Moeilijk om te voelen wat van jou en wat van de ander is

Kom in je Kracht

Deze workshop is echt iets voor jou als je het volgende herkent. Je bent beïnvloedbaar voor stemmingen of sferen van ruimtes.

Het valt je op dat jij (te) veel voelt. Je vindt het moeilijk om te voelen wat van jou en wat van de ander is. Je vindt het lastig om je grens aan te geven. Je hebt moeite met 'nee' zeggen / voor jezelf opkomen / zeggen wat jij belangrijk vindt. Je bent (hoog) sensitief. Je bent gevoelig voor prikkels.

In deze workshop leer je meer energie te hebben en hoe je eigen energie terug kunt vinden. Je weerbaar te maken voor emoties en meningen van anderen Je leert je eigen emoties en die van anderen te herkennen. Je leert jezelf weer in je eigen kracht te zetten.

Deze workshop wordt in 2 avonden gegeven, 1 en 8 april.

Kennismaken met spiertesten

Tijdens deze avond leer je op de juiste manier een betrouwbare spiertest uitvoeren zoals die wordt gebruikt in de Kinesiologie.

Meer bewust van eigen lichaam

Je leert zelf werken met de spiertest als krachtig instrument om de woordeloze taal die ons lichaam spreekt te vertalen. Daardoor wordt je meer bewust van je eigen lichaam en leer je beter naar je lichaam te luisteren. Met behulp van eenvoudige oefeningen leer je daar zelf invloed op uit te oefenen.

Je leert een aantal basisbalans technieken, emotionele stress verminderen en welke voeding energie geeft of juist energie kost.

Deze workshop wordt 22 april gegeven.

Voor meer informatie over deze workshops: info@praktijkanitavandergulik.nl of bel naar Anita 06-27303224.

Praktijk Anita van der Gulik

Massage en Kinesiologie, Schoolstraat 14, 1746 AP Dirkshorn, www.praktijkanitavandergulik.nl