Kom binnenkijken bij Campus Columbus!
Kom binnenkijken bij Campus Columbus! (Foto:Archief)

Columbus: leren als ontdekkingsreis

HEERHUGOWAARD - Er is weer plaats op Campus Columbus! Kinderen van nul tot twaalf jaar zijn welkom in dit Dalton kindcentrum aan de Weegbree. Campus Columbus is dé plek voor jouw kind om samen met anderen te groeien, te leren, te spelen, ontmoeten en alle talenten te ontwikkelen. Het hele jaar door.

Op de campus wordt Dalton kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en onderwijs georganiseerd. Waar één professioneel team mooi onderwijs, opvang en opvoeding op elkaar afstemt en streeft naar maatwerk voor elk kind én gezin. Een aparte afdeling binnen Campus Columbus heet OntdekTalent (OT). Het biedt een activiteitenaanbod voor alle kinderen op Campus Columbus.

Groeien, ontwikkelen en ontdekken

In een warme, kindvriendelijke omgeving biedt Campus Columbus de kinderen geborgenheid en wordt gewerkt vanuit vertrouwen en de Daltonkernwaarden zelfstandigheid, samenwerken en verantwoordelijkheid. Elke dag is op Columbus voor alle kinderen vanaf vier jaar gelijk en bestaat uit drie onderwijsblokken: het vijf gelijke dagenmodel met continurooster. Ontdekkend leren is een werkwijze waarbij door middel van thema's en onderzoeksvragen de betrokkenheid van kinderen groot is. Kinderen worden gestimuleerd om vragen die ze hebben te onderzoeken en te beantwoorden.


Meer info en aanmelden op www.campuscolumbus.nl.