Eindeloos springen bij Streetjump Alkmaar. (Foto: aangeleverd)
Eindeloos springen bij Streetjump Alkmaar. (Foto: aangeleverd) (Foto: Aangeleverd)

Streetjump Alkmaar open voor publiek

ALKMAAR - Streetjump Alkmaar is een modern trampolinepark met zeer veel variatie, en met wel zeventig toestellen het grootste park van de regio. Streetjump Alkmaar is op maandag na alle dagen van de week geopend.

Advertorial

Met verschillende arena’s, zoals de air bag, obstacle run, high performance, dunk arena en zelfs een groot scherm waar de springers zichzelf in terug kunnen zien en steeds hogere levels kunnen halen. "Kinderen weten vaak niet waar ze moeten beginnen", vertelt mede-eigenaar Edwin Groot. "De vestiging Alkmaar is de negende in het land en is ook hét adres voor actieve bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, freerunlessen en nog veel meer. We krijgen al veel aanvragen van scholen die onze freerunlessen willen volgen. Ook de avondcursussen freerunnen voor de jeugd raken nu snel vol. Deelnemers aan deze cursus krijgen de eerste proefles gratis, zodat ze kunnen kijken of deze sport wat voor ze is. Daarnaast hebben we de beschikking over twee jeu-de-boulesbanen, leuk om bij een kinderfeestje erbij te boeken."


Wie binnenkomt bij Streetjump Alkmaar aan de Koelmalaan 344 proeft meteen de gezellige sfeer. Terwijl Hilde en haar vriendin Sanne zich uitleven op de trampolines, zitten de ouders van Hilde intussen aan de koffie. "Ik rijd elke dag voor m’n werk naar Beverwijk en zag dit pand herrijzen. We werden nieuwsgierig en besloten eens langs te gaan", aldus Hildes vader. Intussen puffen de meiden even uit aan het tafeltje en nemen snel een paar slokken van hun limonade, Sanne meldt nog snel even dat ze volgende week weer wil, om nóg meer trucjes te leren van de 'jumpmaster' die op het dek staat, om daarna weer snel de trampolines op te zoeken.


Meer info op www.streetjump.eu.

Afbeelding