De waterspeeltuin van de Wildhoeve.
De waterspeeltuin van de Wildhoeve. (Foto: aangeleverd)

De Wildhoeve blijft vernieuwen

REGIO - Op camping De Wildhoeve in Emst kampeer je tussen de wilde dieren, aan de rand van Kroondomein Het Loo in de Veluwe. Vanaf de camping trek je eropuit in de bossen om wild te spotten, vermaak je je in de zwembaden of de waterspeeltuin en geniet je van lokale specialiteiten in de Brasserie.

Het kampeerterrein is autovrij en speels ingericht. Op deze grote camping liggen de vlakke staanplaatsen deels op gras en deels op bosgrond. Zo zijn er staanplaatsen op velden van verschillende grootte en plaatsen aan straatjes. Door hoge bomen en begroeiing is er veel schaduw en privacy. Naast de mooie staanplaatsen biedt de Wildhoeve vele verhuuraccomodaties waaronder Een luxe safaritent, een heus Boshuis midden in de natuur of Een Astro mobilhome. Voor de avontuurlijke kampeerder bieden wij de Artcamp: een imposant kunstwerk waar je ook in kunt slapen.

Spraypark

Klimmen, Klauteren, Plonzen en pontje varen? Het kan allemaal in de avontuurlijke waterspeeltuin. Een enorm binnenzwembad met lange glijbaan en een peuterbad voor de allerkleinsten het is er allemaal. Nieuw in 2020 is het Spraypark, een sproeiende paddenstoel, wateremmers, miniglijbaan en een watereekhoorn maken het tot een waar speelparadijs voor de allerkleinsten.

De natuur in

Kamperen op De Wildhoeve betekent kamperen tussen de wilde dieren: edelherten, wilde zwijnen, reeën, dassen en vossen leven allemaal in de natuur rondom de camping. De camping organiseert speurtochten, bosspelen en fietstochten onder begeleiding van een boswachter. Actief vakantievieren? Ook dat kan op de wildhoeve, lekker bezig zijn op de tennisbaan, het speelveld en de fietscrossbaan het kan allemaal. Wie een dagje op pad wil, huurt fietsen of mountainbikes bij de receptie. Camping De Wildhoeve ligt direct aan het fietsroutenetwerk, dus aan routes geen gebrek. Bij thuiskomst kun je een hapje eten in Brasserie De Wildhoeve. De gerechten worden hier zoveel mogelijk bereid met ingrediënten uit de nabije omgeving.


Camping de Wildhoeve Emst, www.wildhoeve.nl

De Wildhoeve.