Met echte acteurs werd een geweldige theaterescaperoom op de planken gebracht.
Met echte acteurs werd een geweldige theaterescaperoom op de planken gebracht. (Foto: Aangeleverd)

Theaterescapetour daverend succes

HEERHUGOWAARD - Studio Davidan van de Heerhugowaardse Anne Hiddinga stond zaterdag 15 augustus met de première van de Escapetour ‘Levensecht’ op de planken in Cool Kunst en Cultuur. Wat begon als een uniek project voor de coronazomer werd een doorslaand succes.

'Levensecht' keert in najaar terug

De escapetour, geïnspireerd op Shakespeare’s ‘Macbeth’, nam haar gasten mee in een spannend avontuur. In anderhalf uur tijd moesten ze als echte detectives een moordenaar opsporen. Anne (19): “De kaarten waren zo goed als uitverkocht en de reacties waren erg positief. Ook heeft iedereen die meewerkte aan dit project een geweldige dag gehad. Dit alles smaakt natuurlijk naar meer.”


Studio Davidan gaat door met de escapetour en brengt ‘Levensecht’ binnenkort naar theaters door het hele land. Daarnaast hoopt Studio Davidan volgend jaar een nieuw mysterie in Cool neer te zetten. Voor wie ‘Levensecht’ deze zaterdag heeft gemist, geen zorgen! De productie keert terug in de winterperiode, dus houd www.coolkunstencultuur.nl in de gaten en wees er op tijd bij!


Meer informatie over de escapetourproducties van Studio Davidan is te vinden op www.studiodavidan.nl.