Lekker kaas bij Van Streek.
Lekker kaas bij Van Streek. (Foto: Studio de Brink)

Eerste lustrum voor Van Streek

HEERHUGOWAARD - ’t Verswaard vierde afgelopen oktober zijn dertigjarig bestaan, maar is alweer toe aan een nieuw feestje. Het is namelijk 1 mei precies vijf jaar geleden dat Stephan Deen de kaaswinkel in ’t Verswaard overnam en er zijn 'Van Streek kaas en delicatessen' vestigde.

Vanuit een passie voor lekker eten en specialistische delicatessen is Stephan zijn onderneming gestart. Het begon doordat hij op vakantie geregeld lekker producten tegenkwam die in Nederland niet bekend waren en waarvan hij dacht: dit is zo lekker, dat moet bij ons toch ook in de winkels verkocht worden. Dus toen de kans zich voordeed om zijn eigen lekkeredingenwinkel te beginnen, heeft hij deze met beide handen aangegrepen. Het was eerst nog een zoektocht naar de juiste locatie, maar al snel kwam hem ter ore dat de kaaswinkel in ’t Verswaard te koop was. "Deel uitmaken van een ondernemersgroep waarvan de producten elkaar ideaal aanvullen, zodat klanten voor al hun versboodschappen onder een dak terecht kunnen, is een mooie kans voor een startende ondernemer", aldus Stephan. En dat is gebleken want Van Streek kaas en delicatessen is nu vijf jaar gevestigd in het verscentrum van Heerhugowaard en vierde onlangs de eerste verjaardag van de tweede vestiging, in Broek op Langedijk.

Lekkere aanbiedingen

Stephan: "Wij willen dit feestje samen met u vieren en hebben een aantal mooie, lekkere aanbiedingen geselecteerd voor € 5,-, die u terug kunt vinden in de advertentie in deze krant. Wel vragen wij u de coronarichtlijnen te volgen en zo veel mogelijk alleen naar de winkel te komen."

Bezorgen

De ondernemers van ’t Verswaard hebben in deze coronatijd de handen ineengeslagen in het bezorgen van de boodschappen. Geef uw bestelling van vis, vlees, groente, fruit, brood en kaas door via verswaard@outlook.com, dan zorgen de ondernemers er gezamenlijk voor dat de boodschappen netjes thuis worden afgeleverd.