Paul de Wildt van Geld en Wonen.
Paul de Wildt van Geld en Wonen. (Foto: Rowena Timmerman)

Geld & Wonen is thuis in geldzaken

REGIO - Als je een huis wilt kopen, komt er veel op je af. Hoe regel je de financiering? Welke hypotheek past het beste bij jouw situatie? En heb je bijvoorbeeld ook rekening gehouden met de mogelijkheid dat je arbeidsongeschikt raakt? Misschien zit je wel in een heel andere fase van je leven en wil je (een deel van) de overwaarde op je eigen huis verzilveren, om met dat geld je kind te helpen een huis te kunnen bekostigen. Voor al dit soort vragen - en nog véél meer advies op het financiële vlak - kun je terecht bij Paul de Wildt van Geld & Wonen.

"De duurste dingen in het leven, koop je het snelst. Over een nieuwe stofzuiger denken mensen vreemd genoeg vaak veel langer na dan over een hypotheek of een nieuwe auto", observeert Paul. Met zijn financieel adviesbureau Geld & Wonen wil hij mensen informeren en adviseren over wonen en alle bijkomende financiën, zodat ze de juiste keuze kunnen maken.

Financieel inzicht

"Een gemiddeld gezin geeft ruim dertig procent van het inkomen uit aan wonen en dat verdient de juiste aandacht. Die bieden wij door praktische informatie te geven over onderwerpen die op jouw woonsituatie van toepassing kunnen zijn", legt hij uit. "Wij geven financieel inzicht in de ruimste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan het kopen of verkopen van een woning, het af- of oversluiten van een hypotheek, het bekostigen van een verbouwing, het regelen van een echtscheiding, het afsluiten van verzekeringen, het financieren van ondernemers en het verzilveren van overwaarde."

'In één keer regelen'

Paul heeft al 25 jaar ervaring in de financiële dienstverleningsbranche. "Ik heb Geld & Wonen opgericht om het mensen makkelijker te maken. De specialisten met wie ik werk merkten dat klanten overal versplinterde informatie hadden opgedaan en steeds opnieuw hun verhaal moesten doen bij afzonderlijke specialisten. Wie bijvoorbeeld gaat scheiden moet langs bij een scheidingsplanner, maar ook bij de hypotheekadviseur, makelaar en notaris. Dat zijn vier verschillende loketten.


Of denk aan de ondernemer die diverse geldgevers af moet omdat ze niet allemaal ingesteld zijn op ondernemers en niet 'out of the box' denken zoals zij zelf."

Adviseur Paul de Wildt maakt financiële zaken makkelijker

Als team afwikkelen

Bij Geld & Wonen kun je het allemaal in één keer regelen. Paul: "Eerst gaan we om tafel om de situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken, waarna we aan de slag gaan. Waar nodig schakelen we specialisten in, die bepaalde zaken verder kunnen uitdiepen.


Zo kunnen we het als team afwikkelen en in één keer goed neerzetten en is iedereen tevreden."


Meer weten? Kijk op geldenwonen.nl, bel Paul de Wildt via 072-5336908 of stuur een mailtje naar info@geldenwonen.nl.

Paul de Wildt van Geld en Wonen.