De Familieschool: een fijne, warme plek.
De Familieschool: een fijne, warme plek. (Foto: Aangeleverd)

De Familieschool heeft nog plek vrij

HEERHUGOWAARD - Ben je op zoek naar een fijne basisschool met fijne (peuter)opvang? Dan ben je bij de Familieschool aan het juiste adres! En goed nieuws: deze school heeft nog plekjes vrij komend schooljaar.

'Elk kind hoort er bij ons echt bij'

"In ons kindcentrum, waar wij kinderen begeleiden in de levensfase van twee tot twaalf jaar, werken wij vanuit de kernwaarden veiligheid, verantwoordelijkheid, eigen(wijs)heid, creativiteit en genieten. Op de Familieschool ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en het team vormen we samen één familie. Wij vinden het belangrijk dat elk kind het gevoel heeft er echt bij te horen", aldus het team van de Familieschool.

Spelenderwijs leren

"Kinderen vanaf twee jaar kunnen al terecht bij onze peuteropvang. Samen met andere kinderen kunnen zij naar hartenlust spelen, ontdekken, zingen en knutselen. Wij stimuleren de kinderen spelenderwijs, met behulp van thema’s, in hun ontwikkeling.

De peutergroep sluit goed aan op ons onderwijs in groep 1."


Meer weten? Kijk op www.familieschool.nl. De Familieschool is te vinden aan de Jan Glijnisweg 61 in Heerhugowaard-'t Kruis.