Schrijfster Rowan Merrin.
Schrijfster Rowan Merrin. (Foto: Aangeleverd)

Rowan debuteert met fantasyroman

HEERHUGOWAARD - Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau om iemand de komende decembermaand mee te verrassen? Je hoeft niet langer te zoeken; zaterdag 28 november verschijnt 'Aardling', de debuutroman van de Heerhugowaardse schrijfster Rowan Merrin (1990).

'Aardling' wordt tijdens online boekenfestijn gelanceerd

'Aardling' is een spannende fantasyroman en een ware pageturner. Op de flaptekst staat de volgende samenvatting: Het was nooit de bedoeling van de pas afgestudeerde Samantha om als “Aardling” in Charret-Lûd terecht te komen. Het was zeker niet haar bedoeling om daar te blijven. Ondanks dat de Halusir, een groep Lûdse strijders, beweren dat ze niet naar huis kan, doet Samantha haar best om toch een poort te vinden die haar terug kan brengen naar haar vertrouwde leven op Aarde. Maar dan worden Samantha en de Halusir aangevallen en slaan ze op de vlucht, waarop een magisch avontuur door Charret-Lûd volgt.

Online lancering

Rowans boek wordt gelanceerd tijdens het online boekenfestijn BOEK10 van uitgeverij Godijn Publishing, waarbij tien auteurs gezamenlijk het pad bewandelen naar publicatie. Normaal is dat een groots evenement, maar om de bekende redenen blijft het dit jaar beperkt tot een online feestje, te volgen via het Facebookevent Schrijfevent Boek10|2020 najaar. Uitgever Elly Godijn zal persoonlijk bij alle schrijvers langsgaan om het eerste exemplaar van hun boek te overhandigen. Dit is op vijf momenten (09.00, 11.00, 14.00, 17.00 en 20.30 uur) live te volgen in het Facebookevent, met daarbij fragmenten en woordjes van de auteurs.


'Aardling' is vanaf 28 november te koop bij de boekhandels en via de online verkooppunten.

Cover van het boek.