Brassica Musical voorzitter Cris Bakker nodigt publiek uit voor voorstelling in 2021.
Brassica Musical voorzitter Cris Bakker nodigt publiek uit voor voorstelling in 2021. (Foto: Brassica Musicals)

'Doctor Zhivago' pas volgend jaar

HEERHUGOWAARD - De voorstellingen van de musical ‘Doctor Zhivago’ in theater Cool worden helaas uitgesteld tot 16, 17 en 18 april volgend jaar.

Musicalvereniging Brassica Musicals kan de musical in september niet artistiek brengen zoals ze het zou willen. Er is slechts ruimte voor de helft van het publiek dat een ticket heeft gekocht. Het is voor Brassica Musicals logistiek en financieel onmogelijk om het aantal speelavonden uit te breiden tot zes voorstellingen.

Extra jaartje geheim

Jenny Peters, namens het bestuur van Brassica Musicals: "Wij willen u Doctor Zhivago laten zien zoals wij daar hard voor geoefend hebben, en zoals deze prachtige musical dat verdient. Niet in aangepaste vorm, en niet met de huidige risico's voor de gezondheid van spelers én publiek. Wij kiezen daarom voor een datum die toch al gereserveerd stond bij het theater, waarop wij eigenlijk de volgende voorstelling zouden spelen. Deze schuift één jaar op en houden we een extra jaartje geheim!"

Kaarten blijven geldig

De toegangskaarten blijven geldig en verschuiven naar dezelfde avond/middag van de week, maar dan in 2021. Als dit niet schikt, kan Cool kunst en cultuur in overleg nog van dag wisselen of annuleren. Cool stuurt deze week een mail naar alle gasten dat kaarten geldig blijven of teruggegeven kunnen worden aan het theater.

Brassica hoopt haar publiek 16, 17 en 18 april volgend jaar te mogen verwelkomen.