Het team van Vishandel Marco van Veen presenteert trots de Hollandse Nieuwe.
Het team van Vishandel Marco van Veen presenteert trots de Hollandse Nieuwe. (Foto: Aangeleverd)

Hollandse Nieuwe bij Vishandel Van Veen

HEERHUGOWAARD - Vrijdag 12 juni is het zover: dan komen de Hollandse Nieuwe weer binnen! Voor het 29e jaar op rij is het vishandelaar Marco van Veen gelukt een bijzonder goede partij Hollandse Nieuwe in te kopen.

Zoon Tom van Veen neemt de zaak straks over

De volvette haring die in het Skagerrak is gevangen is van hoogstaande kwaliteit. De Hollandse Nieuwe wordt maar zes weken per jaar gevangen voor de verkoop voor een heel jaar. Het lukt Marco van Veen jaarlijks om met zijn partij haring in de prijzen te vallen. Zijn motto? De haring moet altijd vers van het mes zijn, goed gerijpt en goed schoongemaakt.

Nog jaren gegarandeerd

Toch is dit nieuwe haringjaar net iets anders dan andere jaren; het is namelijk zo dat Marco's zoon Tom er volledig in de zaak is bij gekomen, met het idee om de zaak over te nemen. Dit betekent voor de klanten van viswinkel Van Veen dat ze gegarandeerd de eerstkomende dertig jaar van de hoogstaande haring kwaliteit kunnen genieten.

Altijd vers gesneden

Viswinkel Van Veen en zijn medewerkers zien u graag in de winkel verschijnen om te kunnen genieten van de overheerlijke Hollandse Nieuwe, altijd vers voor u gesneden.