Pretty in pink....
Pretty in pink.... (Foto: Unai Huizi)

Mannenmode 2020: heren in roze

Kleur is een eenvoudig begin om je outfit in lijn te laten zijn met de actuele trends. In 2020 springt er één kleur uit: roze is dit jaar voor mannen in de mode. Winter 2020 kom je dan ook geheel in stijl door in een roze sweater of overhemd. Je maakt het helemaal on trend door voor een oversized exemplaar te kiezen. Laat je de modetrends voor mannen in 2020 liever terugkomen in het materiaal, dan kies je voor denim (mag dit jaar van top tot teen) of leer (van je broek tot aan je jack).

Van 'pyjama' tot pak

Aan de oversizede trend met ruimvallende broeken, overhemden en sweaters zien we dat het dit jaar relaxed mag. De mannenmode van 2020 gaat echter nog een stapje verder, met niets minder dan pyjamabroeken. Dat betekent natuurlijk niet dat we massaal in onze versleten, katoenen pyjamabroek over straat gaan. Wat we daarentegen wel veel terug zullen zien zijn pyjama-achtige broeken van zijde met een klassieke zwarte streep aan de zijkant.

Daarnaast doet ook het klassieke pak weer zijn intrede als kledingtrend in 2020. Mannen kunnen zich dit jaar dus weer gerust in een volledig kostuum kleden. We zien het strak gesneden zwarte pak veel terug, maar ook het beige pak is een modetrend voor mannen in 2020. Daarnaast kun je het gilet weer naar hartenlust dragen, zowel in combinatie met een pak als los over je overhemd.


Bron www.zalon.nl