De Praktijk laat zich meteen gelden

HEERHUGOWAARD - Met zes punten uit twee wedstrijden is De Praktijk de L'Arcade Administratie-Cup uitstekend gestart. Tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1 werd de tweede zege op rij geboekt: 2-4. Met twee overwinningen is De Praktijk voorlopig de enige ploeg die in het spoor van Autobedrijf John Visser weet te blijven; die ploeg won verrassend simpel van VHC Jongens BV: 7-3.

Kieskeurig klom naar plek drie na de 6-4 zege op Energy Trust. Café Muizenvreugd boekte een 6-2 overwinning op FC MultiCulti; de eerste zege van het seizoen. NVDB zegevierde met 4-2 tegen Reyez!. Schilderbedrijf Mol wist de spannende wedstrijd tegen promovendus Sta op stoel Alkmaar/Smart Home Beveiliging met 3-2 naar zich toe te trekken.

Tekening in strijd

In de Jos Kamp Assurantiën-cup wonnen koplopers debestevergelijkingssites.nl en Rijkspolder/ Steakhouse Marrakesh opnieuw overtuigend. debestevergelijkingssites.nl haalde uit tegen SPITS-Medicijnuitgifte op Maat (11-4) en Rijkspolder/ Steakhouse Marrakesh versloeg Tips Thailand met 5-2. Chelsea versloeg het nog puntloze Vakantiehuis Thandiwe met 7-2. Jos Kamp Assurantiën moest aan de bak tegen Horizon Transport & Koeriersdiensten, maar pakte via Tom Winter in de slotfase de winst: 4-3. Renses Automobielbedrijven behaalde zijn eerste punt in de wedstrijd tegen Damclub SNA: 1-1. Zonneveld Elektro ging met 1-3 onderuit tegen Van Dijk Borstelwerken.nl.


www.recreatievoetbal.nl.