Steun het Waardse verenigingsleven!
Steun het Waardse verenigingsleven! (Foto: Aangeleverd)

Steun verenigingen met aankoop shirt

HEERHUGOWAARD - Veel verenigingen missen inkomsten omdat wedstrijden, toernooien en evenementen zijn afgelast en de kantines pas op zijn vroegst 1 september weer open mogen.

Daarom heeft het Heerhugowaardse verenigingsleven de handen ineengeslagen met de gemeente, Heerhugowaard Sport NV, Bedrijfskring Heerhugowaard en Rodi Media en is er een ludiek T-shirt ontworpen waarmee een positieve boodschap wordt uitgedragen: samen komen we hier doorheen!.

Lief zijn voor elkaar

Het prachtige, knalrode shirt, dat ontworpen werd door SMP SportsCare, onderstreept die saamhorigheid en wijst tevens op de maatregelen die in acht moeten worden genomen deze periode: afstand houden, zo veel mogelijk thuisblijven en lief zijn voor elkaar. Een T-shirt kost tien euro, de opbrengst komt terecht in een noodfonds voor de verenigingen, dat beheerd wordt door Patricia Surendonk van Bedrijfskring Heerhugowaard, Anita Hoole van het Leefbaarheidsfonds Heerhugowaard en Mathieu Mouton van Heerhugowaard Sport NV. Sportverenigingen kunnen aanhaken bij deze actie, maar ook dam-, schaak- en dartverenigingen, muziekverenigingen, koren, toneel- en musicalclubs, de kinderboerderij en musea.

Verkoopadressen

Steun het Waardse verenigingsleven en koop dit shirt. De verkoopadressen staan op de poster bij dit artikel. Kopers geven hun tientje niet aan de winkelier, maar maken het geld over naar bankrekeningnummer NL65 INGB 0651 4102 07 onder vermelding van 'T-shirtactie verenigingsleven Heerhugowaard' of gebruiken de speciale QR-code om het bedrag over te maken. Bestellen in de webshop kan ook: https://hhw.lokaleondernemersonline.nl/product/t-shirt-heerhugowaard/