Met de caravan op pad.
Met de caravan op pad. (Foto: EAL GMBH)

Met de caravan op pad!

REGIO - De cijfers liegen er niet om, kamperen is en blijft populair! Er zullen echter altijd plekken zijn waarbij het net iets moeilijker is om de caravan op zijn plek te zetten. Dit kan door een heuveltje zijn, of los zand, maar bijvoorbeeld ook door een krappe kampeerplaats. De rangeersystemen van Enduro® technology helpen u daarbij en zorgen er mede voor dat u ontspannen aan uw vakantie kunt beginnen! Door de krachtige motoren van de rangeersystemen kunt u de caravan zonder problemen een heuvel op of door het zand en grind rangeren. Binnen no time staat de caravan en kunt u gaan genieten!

Rangeersysteem EM505FL

Dit volautomatisch rangeersysteem heeft de krachtigste motor in zijn klasse en kan zonder problemen tot 2000 kilo rangeren.


Daarnaast is de EM505FL uitgerust met een Finding Level systeem; hiermee kunt u heel eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbieding de caravan actief waterpas zetten. Druk de Finding Level knop op de afstandsbediening drie seconden in en rangeer de caravan vervolgens met het wiel dat het laagste staat (dit is eenvoudig af te lezen op de afstandsbediening) op een keg. Zodra de as van de caravan waterpas is, stopt het rangeersysteem automatisch.

Lichtgewicht accu

In combinatie met het Enduro AutoSteady systeem zal de caravan ook nog eens in de lengterichting waterpas en stabiel gezet worden! De perfecte aanvulling op de EM505FL en de AutoSteady is een Lithium-Ion accu van Enduro; licht in gewicht maar tot één uur rangeren (30Ah)!


Enduro, voor meer tijd op vakantie! Meer info op www.enduro-europe.eu.

Afbeelding
Afbeelding