Kleine kapiteins dromen groot.
Kleine kapiteins dromen groot. (Foto: Aangeleverd)

Kleine kapiteins dromen van grote reizen

HEERHUGOWAARD - Ook de allerkleinsten zijn welkom in Kindcentrum De Vaart in de Molen- en Rivierenwijk. De kinderen worden met warme en liefdevolle aandacht opgevangen door deskundige pedagogisch medewerkers.

Peuteropvang op Kindcentrum De Vaart

Bij baby’s wordt zoveel mogelijk het eigen dagritme in de voedingen en slaapjes gevolgd. Dreumesen krijgen alle ruimte om op ontdekking te gaan in een veilige en uitdagende groepsruimte. Spelenderwijs worden de peuters (twee- tot vierjarigen) uitgedaagd en gestimuleerd in hun ontwikkeling. De kinderen kunnen bovendien volop in contact komen met andere kinderen en al spelend sociale vaardigheden opdoen. Er wordt gewerkt met thema´s en Logo3000. Door themagericht te werken, wordt de ontwikkeling op alle gebieden met een rijk aanbod aan activiteiten gestimuleerd en sluit hiermee aan op het onderwijs op De Vaart.

Zoek je nog een plekje?

Dus zoek je nog een plekje voor je kind waar het zich veilig en optimaal kan ontwikkelen? Neem contact op met De Vaart. Ze vertellen je graag meer over hun opvangvormen en onderwijs.


Meer informatie op www.kindcentrumdevaart.nl.