Makelaar Edwin Vreeker is u graag van dienst.
Makelaar Edwin Vreeker is u graag van dienst. (Foto: Elsbeth Pilz Fotografie)

EV Wonen ontzorgt bij verkoop huis

HEERHUGOWAARD - De kogel is door de kerk; je gaat je huis verkopen. Maar deze beslissing brengt nog meer keuzes met zich mee. EV Wonen helpt je daarbij.

Woning verkopen? Hoe kies je je makelaar?

Allereerst is het natuurlijk zaak om een makelaar te kiezen die begrijpt wat je wensen zijn en ontzorgt tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Persoonlijke aanpak en begeleiding tijdens het hele verkoopproces voor een duidelijk, vooraf afgesproken tarief.

Hoe presenteer je je woning?

De huizenmarkt is dynamisch en vaak onvoorspelbaar. Een goede en complete woningpresentatie op www.funda.nl is daarom van belang. Een mooie fotoreportage en een krachtige wervende aanbiedingstekst kunnen een groot verschil maken.


Je woning verkoopt zichzelf

Tijdens de bezichtigingen wil je jouw woning zo fraai mogelijk presenteren. Je woning verkoopt zichzelf wanneer deze er op-en-top bij staat. Ook hierin adviseert je makelaar je graag.

Laat je bijstaan door een deskundige

In deze regio zijn regelmatig meer kopers voor een huis, volgt er een inschrijving en wordt er meer geboden dan de vraagprijs. Dan is het fijn om te worden bijgestaan door een ervaringsdeskundige!

Tips en adviezen op maat

Benieuwd wat EV Wonen voor kan betekenen? De makelaars van EV Wonen maken graag een afspraak met u en komen geheel vrijblijvend langs. Neem hiervoor contact op via info@evwonen.nl.


Meer weten? Kijk voor aanvullende informatie over de aan- en verkoop van een huis op www.evwonen.nl.


EV Wonen helpt je bij vragen over de aan- en verkoop van je huis.